برداشته شدن برخی محدودیت‌ها از میرحسین موسوی
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۰۷۳۱۹

برداشته شدن برخی محدودیت‌ها از میرحسین موسوی

با تصمیم شورای عالی امنیت ملی، صبح امروز ۲ دری که از ابتدای موضوع حصر میرحسین موسوی یکی از سران فتنه ۸۸ در بن بست اختر تعبیه شده بود، برداشته شد.

برداشته شدن برخی محدودیت‌ها از میرحسین موسوی

 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، صبح امروز، 2 دری که از ابتدای موضوع حصر میرحسین موسوی در بن بست اختر به‌منظور بازدارندگی برای اعمال فتنه گران تعبیه شده بود با تصمیم شورای عالی امنیت ملی برداشته شد.

برداشته شدن برخی محدودیت‌ها از میرحسین موسوی
گفتنی است از سال ۸۹ و به دلیل ادامه یافتن اقداماتِ ضد امنیت ملی و بر هم زننده آرامش مردم که توسط برخی از سران فتنه ۸۸ و اطرافیان آن‌ها صورت می‌پذیرفت، شورای عالی امنیت ملی بر اساس مصوبه ای، برخی محدودیت‌ها درباره رفت و آمد سران فتنه اعمال کرد.

این محدودیت‌ها در طول سال‌های گذشته با روند کاهنده ادامه داشت و مشخصا متناسب با رفتار‌های آن‌ها در میزان رعایت نظم عمومی و آرامش جامعه، تنظیم می‌شد.

بر اساس این گزارش، در ماه‌های اخیر با اغماض نسبت به کارنامه این افراد در فتنه ۸۸، محدودیت‌های وی به مرور در حال کاهش بود.

منبع: فارس
پربازدیدترین آخرین اخبار